Używamy plików cookie i innych technologii na stronie, aby zapewnić jej niezawodność, bezpieczeństwo oraz monitorować jej działanie. W tym celu zbieramy informacje o użytkownikach, ich zachowaniu i urządzeniach. Wybierz „Ustawienia”, aby uzyskać szczegółowe informacje i dostosować korzystanie z plików cookie. Jeśli nie zezwolisz na wszystkie pliki cookie, użyjemy tylko niezbędnych plików cookie.
Możesz dostosować pliki cookie według kategorii, zgodnie z własnymi preferencjami.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania witryny i wszystkich oferowanych przez nią funkcji. Nie wymagamy Twojej zgody na używanie tych niezbędnych plików cookie na naszej stronie internetowej. Z tego powodu tych plików cookie nie można dezaktywować ani aktywować pojedynczo.
Statystyczne pliki cookie pozwalają nam mierzyć wydajność naszej strony internetowej i naszych kampanii reklamowych. Służą do określenia liczby odwiedzin oraz źródeł odwiedzin na naszej stronie internetowej. Dane uzyskane za pomocą tych plików cookie przetwarzamy w formie zbiorczej, bez użycia identyfikatorów wskazujących na konkretnych użytkowników naszej witryny.
Celem tych plików cookie jest połączenie naszej strony internetowej z zewnętrznymi mediami społecznościowymi i sieciami reklamowymi, takimi jak Facebook lub Google Ads. Dzięki temu połączeniu możemy pokazywać Ci odpowiednie reklamy, nawet gdy opuścisz naszą witrynę.
Pliki cookie preferencji ułatwiają Ci pracę, np. zapamiętując język, w jakim chcesz przeglądać stronę lub zapamiętując historię czatu online.
Potrzebujemy Twojej zgody na używanie plików cookie, aby móc wyświetlać informacje zgodne z Twoimi zainteresowaniami.
Wysokiej jakości blender to niezastąpione narzędzie w każdej kuchni. Najlepsze blendery szybko ucierają składniki na masę o jednolitej konsystencji. Blendery osobiste są niedrogie i bardzo przydatne do przygotowywania prostych dań, takich jak pojedyncze porcje koktajli. Blender nablatowy jest bardziej uniwersalny i umożliwia przygotowanie wszystkiego – od koktajli, poprzez masła orzechowe po sosy. Nowy trend to blendowanie próżniowe, polegające na tym, że przed miksowaniem z dzbana usuwa się powietrze, aby zminimalizować utlenianie.